BPB lanson produktin për pagesa të shpejta “InstaPay”

Banka për Biznes ka lansuar aplikacionin e ri për pagesa të shpejta të quajtur “Insta Pay”.

Të gjithë klientët e BPB-së, 24 orë të ditës mund të transferojnë, pranojnë apo kërkojnë para nga përdoruesit e tjerë të këtij aplikacioni, përmes numrit të telefonit apo QR Code-it. I gjithë transaksioni në llogarinë rrjedhëse kryhet brenda pak sekondash.

Me anë të këtij aplikacioni, BPB edhe njëherë dëshmon se në vazhdimësi është afër klientëve të saj duke sjellë inovacionet e fundit, për të ua lehtësuar operimin.

Shkarkimi i këtij aplikacioni gjithashtu bëhet lehtësisht përmes AppStore nëse jeni përdorues të Iphone apo PlayStore nëse jeni përdorues të Android. Ndërkaq, për ta aktivizuar, duhet të shkoni në cilëndo nga degët e BPB-së.

Aplikacioni mund të përdoret në dy gjuhë: shqip dhe anglisht.

Për të lexuar më shumë lidhur me regjistrimin në Insta Pay, klikoni në vegzën: Udhëzim për përdorim të Aplikacionit InstaPay