BPB të pret dy vjet!

Përfitoni nga oferta e fundit e Bankës së Vendit duke marrë kredi deri në 50 mijë euro, pa hipotekë.

Me mundësi për grejs periudhë deri në 24 muaj dhe zero shpenzime administrative, ju përfitoni gjithashtu:

  • Mirëmbajtje të llogarisë falas,
  • E/M Banking falas,
  • Llogari kursimi me interes vjetor, për ju dhe fëmijët tuaj

Po, po – të gjitha në një, në Bankën e Vendit Tënd! Njëherë rehatohu, pastaj paguaj ?

Vizitoni njërën nga degët më të afërta apo kontaktoni në numrin: 038 620 620 për informacione shtesë.

Kampanja vlen vetëm për klientët buxhetor.

BPB – Banka e Vendit Tënd!