Transferet nga Zvicrra në Kosovë, përmes Postfinance, NUK kanë provizion

Për të gjithë bashkatdhetarët që jetojnë në Zvicër, transferet e të hollave për më të dashurit e juaj, posa janë lehtësuar përtej mase. Për më shumë, janë FALAS.

Të gjithë klientët që kanë llogari në ndonjë bankë Zvicrrane dhe shfrytëzojnë platformën ‘ebanking’ të bankës përkatëse tani mund të bëjnë transfere në Kosovë pa  provizion.

Ju duhet të kyqeni në platformën ‘ebanking’ të bankës me të cilën punoni dhe të mbushni formën e spjeguar me poshtë.

Për transfere nga Postfinance në BPB, klikoni këtu

Për transfere nga bankat e tjera në Zvicërr në BPB, klikoni këtu

Për videon me udhëzime se si duhet të mbushur formën, ju lutem