Rrite biznesin tënd me kredi deri në 100,000 euro, PA HIPOTEKË

Kurrë nuk ka qenë më e lehtë me rritë biznesin.

BPB me ofertën e fundit për kredi, ju mundëson që të investoni deri në 100,000 euro në biznesin tuaj, e kredinë e merrni PA HIPOTEKË.

Kjo nuk është e vetmja.

Klientëve tanë iu mundësojmë grejs periudhë deri në 6 muaj, procedurë të shpejtë dhe këshilltar persoal.

Banka për Biznes për dy vite është zgjedhur banka më e mirë në Kosovë duke marrë çmimin “The Banker” nga “Financial Times”, andaj synimi ynë edhe më tutje është që të sjellim oferta që ofrojnë zgjidhjen më të mirë për bizneset, nevojat dhe kërkesat reale të tyre.

Oferta vlen deri më 15 nëntor 2021.

Mund të aplikoni online në faqen tonë: https://www.bpbbank.com/apliko-per-kredi/ apo të vizitoni njërën nga degët e BPB-së.

 

Për të aplikuar online për këtë kredi

 

Për detaje tjera dhe oferta, ju lutem na kontaktoni në 038 620 6250 ose 0800 5000 (Falas)