PËRDITËSIM I PLATFORMAVE E-BANKING & M-BANKING

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se shërbimet tona të M-banking dhe E-banking gjate vikendit (16 dhe 17 janar), pas orës 21:00, mund të kenë ndërprerje të kohëpaskohshme, për shkak të një përditësimi të planifikuar.

Ky është një përditësim që mundëson ngritjen e nivelit të performancës së këtyre platformave dhe të ju ofroj klientëve qasje sa më të lehtë në mundësitë dhe opcionet që ofrojnë M-banking dhe E-banking i BPB-së.

Falemnderit për mirëkuptim,

BPB