Panairi Financiar i Kosovës 2015

Si çdo vit tjetër dhe këtë vit BPB merr pjesë në Panairin Financiar të Kosovës. Panairi do të mbahet në Pallatin e Rinisë në Prishtinë me 29 dhe 30 Shtator 2015 nga ora 10:00 – 18:00. Na vizitoni!

Për më shumë informata vizitoni uebfaqën e Panairit Financiar të Kosovës.