Pak nga ne, për ju që po bëni shumë – në BPB, bankingun e keni falas.

Në shenjë falenderimi dhe duke u munduar që të ju thjeshtësojmë sa më shumë eksperiencën e tyre me banka, BPB ka dizajnuar një ofertë për të gjithë punëtorët e institucioneve shëndetësorë në Kosovë.

Në bazë të kësaj oferte, të gjithë ata që punojnë në institucione shëndetësore, do të përfitojnë bankingun falas nga BPB. Në këtë ofertë, falas, përfshihen

  • Hapja dhe mirëmbajtja e llogarisë për një vit
  • Debit kartela
  • Aplikimi për e-banking
  • Aplikimi për mbanking

..si dhe shumë shërbime tjera shtesë të cilat do të ndihmojnë këtë grup që të kenë më të lehtë qasjen dhe shërbimet e tyre në bankë.

Për të përfituar nga kjo ofertë, ju duhet të vizitoni njërën nga degët tona apo të aplikoni online duke klikuar në butonin e mëposhtëm : 

Për këtë ofertë kualifikohen të gjithë ata që kanë kontratë pune me institucione shëndetësore.

 

Faleminderit për punën e palodhshme.