Njoftim- Shërbimi e-Banking jashtë funksionit për 12 h deri në 24 h për shkaqe të avancimit në versionin e ri

Të nderuar klientë,

Me qëllim të avancimit të mëtejmë të shërbimit e-Banking dhe përshpejtimit të kohës për kryerjen e transakcioneve me e-Banking, ju informojmë se më datën 24.07.2015 duke filluar nga ora 16:00, për arsye të liferimit të versionit të ri më të avancuar, shërbimi e-Banking do të jetë jashtë funksionit për 12 h deri në 24 h.

Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj.

BPB