Njoftim – Rilokimi i degës së Podujevës

Përmes këtij njoftimi, Banka për Biznes njofton klientët e vet lidhur me rilokimin e degës së saj në Podujevë. Dega e Bankes për Biznes në Podujevë, tash gjendet (përballë degës së vjetër) në rr. Zahir Pajaziti.

Për më shumë informata, ftohen të gjithë klientët e Bankës për Biznes të drejtohen në degët tona ose të thërrasin në numrin e telefonit 038 606 010.

Banka për Biznes ju falenderon për mirëkuptim dhe ju fton në bashkëpunim të mëtutjeshëm