Njoftim: Riaktivizimi i platformave elektronike

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë që pas përditësimit të platformave elektronike të E-banking, M-banking dhe SMS-banking, të gjitha këto shërbime tani janë riaktivizuar.

Falemnderit për mirëkuptim,

BPB