Njoftim: Për përditësimin e platformave elektronike të ebanking, mbanking dhe smsbanking

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë që të shtunën prej orës 14:00 BPB do të bëjë përditësimin e platformave elektronike të ebanking, mbanking dhe smsbanking. Ne momentin që i riaktivizojmë do të ju njoftojmë përmes rrjeteve sociale dhe webfaqes sonë.

Falemnderit për mirëkuptim,

BPB