Njoftim për ndryshim të orarit

Të nderuar klientë,

Ju njoftojmë se nga data 6 qershor 2022, disa degë të BPB-së do të punojnë me orar të ri.

Degët në fjalë janë të listuara më poshtë, ndërsa orari i ri i punës së këtyre degëve do të jetë

09:00 – 16:00.

Përndryshe, përveç ndryshimit të orarit të punës, nuk do të ketë asnjë ndryshim sa i përket shërbimeve që i ofrojnë këto degë. Pra, klientët do të pranojnë të gjitha shërbimet si më parë.

Degët me orar të ri janë:

Prishtinë, Pejton, Mitrovicë, Prizren, Gjakovë, Shtime, Pejë, Gjilan dhe Ferizaj.