Njoftim për ndryshim të komisioneve për llogaritë e invalidëve të luftës

Klientë të nderuar,

Duke filluar nga data 01 Mars 2019 llogaria juaj për pranim të pensionit do të trajtohet si llogari e rregullt dhe do të aplikohen komisionet sipas çmimores në fuqi.

Çmimoren aktuale të bankës sonë mund ta gjeni në linkun më poshtë:

https://bit.ly/2MGbt5R

Për informata shtesë, ju lutem na kontaktoni në numrat e telefonit:

038 620 620

0800 50000 (pa pagesë)

Falemnderit për mirëkuptim,

BPB