Njoftim për mbylljen e degës ne Bulevardin Bill Klinton (Dardani)

Të nderuar klientë,

BPB ju njofton se nga data 29.11.2018, dega e BPB në Bulevardin Bill Klinton do të mbyllet. Klientët mund ti kryejnë shërbimet bankare ne degën më të afërt e që është në Lagjen Kalabria (afër qendrës tregtare Dardha), në cilëndo degë tjetër të BPB-së, ose përmes shërbimeve tona elektronike si mbanking dhe ebanking

Falemnderit për mirëkuptim.