Njoftim – ndryshime të normës së interesit në depozita në të gjitha valutat

Banka për Biznes njofton të gjithë klientët që nga data 15 shkurt 2014 do të ketë ndryshime të normës së interesit në depozita në të gjitha valutat.Poashtu, ju njoftojmë edhe lidhur me ndryshimet e çmimeve për produktet dhe shërbimet tjera të cilat do të hyjnë në fuqi nga data 01 mars 2014.Për më shumë informata ju lutem drejtohuni në degët tona ose na kontaktoni në numrin e telefonit 038 606 010.Banka për Biznes ju falenderon për mirëkuptim,