Njoftim: Ndryshim i çmimores

Përmes këtij njoftimi BPB njofton klientët e vet lidhur me vendimin për ndryshimin e çmimores. Çmimet aktuale do të jenë të aplikueshme deri me datë 30 Nëntor të vitit 2016. Ndërsa, nga data 01 Dhjetor të vitit 2016 do të fillojnë të aplikohen çmimet e reja.

Për më shumë informata, ftohen të gjithë klientët e BPB-së të drejtohen në degët tona ose të thërrasin në numrat e telefonit 038 620 620 apo 0800 50000.

BPB ju falënderon për mirëkuptim dhe ju fton në bashkëpunim të mëtutjeshëm.