Njoftim mbi eBanking

Të nderuar klientë,

Ju lutem jeni të njoftuar që do të ketë ndërprerje të shërbimit eBanking si pasojë e ndryshimeve në infrastrukturë. Kjo ndërprerje do të fillojë sot nga ora 16:30 dhe do të zgjatë 24 orë. Për çdo informacion shtesë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Ju faleminderit paraprakisht.
BPB