Njoftim – e-banking dhe mobile banking jashtë funksionit për përditësim rutinor

Të nderuar klientë,

Ju informojmë që sot prej orës 18:00 deri nesër në orën 04:00 platformat e e-banking dhe mobile banking të bankës do të jenë jashtë funksionit. Kjo do të ndodh për shkak të një përditësimi të planifikuar rutinor. Ky përditësim do të ngris nivelin e përformancës të të dy platformave. Përveç përmirësimit të shpejtësisë së realizimit të transksasioneve, ky përditësim, do të rris edhe nivelin e sigurisë. Në ndërkohë, të gjithë klientët mund të shërbehen nëpër bankomatët tonë si dhe në degët tona që punojnë nesër nga ora 08:00 deri në orën 14:00.

Ju falemnderit për mirëkuptim.
Banka për Biznes