Kujdesi i parë për të ardhmen e biznesit tuaj – Llogaria e kursimeve në BPB

Investoni për të ardhmen duke planifikuar në mënyrë të sigurt përmes llogarisë së kursimeve në Bankën e Vendit.

Të gjithë bizneset që kanë llogari rrjedhëse në BPB mund të përfitojnë interes për mjetet e kursyera çdo fund të muajit.

Përmes qasjes së lehtë, 24 orë të ditës dhe 7 ditë të javës, mjetet e kursyera mund t’i shfrytëzoni në çdo kohë.

Kontaktoni këshilltarin tuaj apo në Qendrën e Thirrjeve për të mësuar më shumë detaje rreth llogarisë së kursimeve dhe mënyrave të ndryshme për të kursyer mjetet e juaja.

Ne jemi partneri juaj në rrugën drejt suksesit financiar.

BPB – Banka e Bizneseve të Vendit