Kredi mbi 20,000€. Knaqu, jeto…

Banka e Vendit sjell ofertën e fundit për kredi individuale me normë interesi 4.8% dhe normë efektive prej 5%

Vera vjen me super ofertë për kredi në Bankën e Vendit.

Pagamarrësit buxhetor/publik dhe pagamarrësit privat preferencial mund të përfitojnë nga kjo ofertë, nëse marrin kredi në vlerë mbi 𝟮𝟬,𝟬𝟬𝟬 𝗲𝘂𝗿𝗼.

Për të përfituar këtë ofertë klientët tanë duhet të pajisen me:

🔸 Sigurimin e jetës,

🔸 Overdraft dhe

🔸 E/M banking.

Kampanja është aktive deri me datë 30 shtator, 2022.

Ju mund të aplikoni online në: https://www.bpbbank.com/apliko-per-kredi/, apo të vizitoni njërën nga degët tona.