Kredi biznesi deri në 100,000€ PA HIPOTEKË – …jo, jo, nuk po t’bojnë sytë

BPB ka për qëllim të shërbejë si partner afatgjatë financiar për zhvillimin e bizneseve, prandaj ofrojmë një game të gjerë të shërbimeve të cilat të përmbushin të gjitha nevojat bankare të bizneseve. Kësaj radhe BPB lanson SUPER OFERTËN për kredi biznesi deri në 100,000€ PA HIPOTEKÊ.

Kjo ofertë i kushtohet bizneseve të cilat kanë nevojë për mbështetje dhe zhvillim të mëtejshëm dhe si e tillë është e përgatitur dhe dizajnuar duke u bazuar në nevojat dhe kërkesat reale të tyre.

Në kuadër të kësaj kampanje të gjitha bizneset të cilët kualifikohen për këtë ofertë përfitojnë :

  • Kredi deri në 100.000 €
  • Pa hipotekë
  • Grace periudhë deri në 6 muaj
  • Procedurë të shpejtë të financimit,
  • Këshilltar personal dhe
  • Aplikimin falas për e-banking dhe m-banking

Për qasje më të lehtë, ne ofrojmë mundësinë të veçantë për të gjitha bizneset e interesuara të aplikojnë edhe ONLINE përmes ueb faqes zyrtare.

Për të aplikuar online për këtë kredi

BPB është bankë komerciale vendore e licencuar dhe e pranishme në tregun bankar të Kosovës që nga viti 2001. Ne ofrojmë portfolio të gjerë të produkteve dhe shërbimeve të projektuara enkas për mbështetjen e nevojave të individëve, ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, si dhe korporatave. Qëllimi ynë strategjik është të mbështesim zhvillimin e ekonomisë dhe bizneseve kosovare prandaj fokusi ynë është të krijojmë raporte të shëndosha dhe afatgjate me klientë me besim të ndërsjellë.