Kartela bankare me të cilën paguani pa provizio

Të gjithë klientët e BPB mund të përdorin kartelën e tyre të bankës për të bërë pagesat për blerje ne te gjithe Kosoven me zero provizion.

Me kartelë të BPB tani më nuk keni nevojë te mbani para të gatshme me vete. Me kartelën tuaj të BPB mund të kryeni pagesat me zero provizion me shpejtesi dhe efikasitet te larte. Hezitimi për të mbajtur me vete para të gatshme, ka ndikuar në rritjen e numrit të kartelmbajteseve te cilët bëjnë pagesat ne dyqane te ndryshme me ane te pajisjeve elektronike në dyqane.

BPB është bankë komerciale vendore e licencuar dhe e pranishme në tregun bankar të Kosovës që nga viti 2001. Që nga atëherë banka është në rritje të vazhdueshme, zhvillim dhe mbështetje të klientelës. Fleksibiliteti, afërsia dhe kujdesi ndaj klientëve e bëjnë BPB-në të qendroje afer kli