Kartelat

BPB ju ofron kartelat VISA* të pranuara ndërkombëtarisht. Përmes këtyre kartelave ju mund të bëni tërheqje në çdo bankomat dhe të kryeni pagesa në POS, 24/7 brenda dhe jashtë vendit

Bankingu Elektronik

A keni mundur ta imagjinoni ndonjëherë që ju mund ta mbani bankën tuaj në duar? Koha juaj e lirë ju takon juve. Qëndro në kontakt me llogarinë tuaj bankare 24 orë në ditë, 7 ditë në javë me eBanking, mBanking dhe SMS Banking nga BPB.

Kartelat

BPB ju ofron kartelat VISA* të pranuara ndërkombëtarisht. Përmes këtyre kartelave ju mund të bëni tërheqje në çdo bankomat dhe të kryeni pagesa në POS, 24/7 brenda dhe jashtë vendit.

Biznesi Dokumentar

BPB ofron një gamë të gjerë të produkteve të Biznesit Dokumentar, të cilat ndihmojnë klientët tanë për të zhvilluar biznes të sigurt, duke eliminuar rrezikun dhe duke rritur besimin ndaj partnerëve. Ne gjithashtu ofrojmë përkrahje dhe këshilla profesionale që nga lëshimi i produktit të Biznesit Dokumentar e deri në mbylljen përfundimtare të tyre. Ne jemi të orientuar kah klientët, që të ofrojmë shërbime dhe të shtojmë produkte të cilat janë në të mirë të klientëve tanë.

Bankingu Elektronik

A keni mundur ta imagjinoni ndonjëherë që ju mund ta mbani bankën tuaj në duar? Koha juaj e lirë ju takon juve. Qëndro në kontakt me llogarinë tuaj bankare 24 orë në ditë, 7 ditë në javë me eBanking, mBanking dhe SMS Banking nga BPB.

  • Kushtet

   Në mënyrë që të pajiseni me kartelën VISA Classic Business – Deferred Debit ju duhet të keni llogari rrjedhëse të subjektit Individë/NVM/Korporatë dhe të keni histori kredie të mirë.

   Në momentin e aplikimit për këtë lloj kartele, ju mund të zgjedhni njërën nga llogaritë e juaja rrjedhëse për të konfigurara tërheqjen e shumës në kohën e caktuar.

   Për më shumë informata, ju mund të vizitoni një prej degëve tona ku stafi ynë do të shpjegojë për ju në mënyrë të detajuar karakteristikat dhe kushtet e produktit.

  • Përparësitë

   Njoftimi përmes SMS-it ngrit nivelin e sigurisë tuaj! Mbajtësi i kartelës, nëpërmjet SMS-it, pranon njoftimin pas çdo transaksioni të bërë dhe kështu zvogëlon rrezikun gjatë përdorimit të kartelës dhe parandalon keqpërdorimin.

   Qasje e thjeshtë në llogarinë tuaj bankare 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, në më shumë se 250 vende të botës dhe në mbi 950.000 bankomate/terminale ATM (terminal përmes të cilit ju mund të tërhiqni para në valutën lokale, pas identifikimit të suksesshëm të përdoruesit që bën futjen e PIN-it).

   Kurseni kohë. Në vend të humbjes së panevojshme të kohës suaj në këmbimore, ju thjesht mund të tërhiqni para në valutën vendase në çdo bankomat.

   Paguaj faturën në restorante dhe dyqane përmes pajisjeve apo terminaleve elektronike të pikës së shitjes – POS, thjesht duke dorëzuar kartelën tuaj dhe duke shtypur kodin tuaj PIN (Numrin Personal Identifikues – PIN – të cilin ju do ta merrni në momentin kur pajiseni me kartelë, dhe i cili përbëhet nga katër shifra që ju duhet të shtypni në terminalet elektronike POS, për qëllime të identifikimit të përdoruesit). Ju do të jeni në gjendje të paguani shpejt, lehtë, rehat dhe sigurt, duke përdorur kartelën tuaj Visa.

   Një përparësi e shtuar e kartelës VISA Classic Business – Deferred Debit është aftësia për të bërë blerje online, rezervime të hotelit në internet apo edhe blerje nëpërmjet shitësve online. Ju nuk do të keni më kokëçarje me të holla kur planifikoni udhëtimet tuaja jashtë vendit. Udhëtoni me shumë pak para të gatshme sepse keni qasje në paratë tuaja kudo dhe në çdo kohë.

   Në rast të vjedhjes ose humbjes së kartelës – mos u bëni merak! Krejt çka duhet të ndërmerrni është që ta lajmëroni rastin në qendrën tonë të thirrjeve në +381 (0) 38 620620 dhe 0800 50 000 e cila punon 24 orë në ditë. Kartela do të bllokohet automatikisht dhe përdorimi i saj do të pamundësohet. Nëse ju i bindeni rregullave të zbatueshme në këto raste, ju nuk do të keni asnjë humbje financiare. Për këtë arsye, kartela Visa është shumë më e sigurt se sa paratë e gatshme.

   Mos u brengosni për shumëllojshmërinë e valutave (konvertimi, kursi i këmbimit). Pa marrë parasysh se në cilin vend ndodheni dhe pa marrë parasysh se në cilën valutë jeni duke paguar, llogaria që ju keni zgjedhur ta bashkëngjitni për kartelën tuaj do të debitohet për shumën e shpenzuar. Në rast të transaksioneve në valutën euro, llogaria juaj do të debitohet pa asnjë kosto shtesë, përveç tërheqjeve në para të gatshme nga bankomati.

  • Rregullat

   Njoftimi përmes SMS-it ngrit nivelin e sigurisë tuaj! Mbajtësi i kartelës, nëpërmjet SMS-it, pranon njoftimin pas çdo transaksioni të bërë dhe kështu zvogëlon rrezikun gjatë përdorimit të kartelës dhe parandalon keqpërdorimin.

   Qasje e thjeshtë në llogarinë tuaj bankare 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, në më shumë se 250 vende të botës dhe në mbi 950.000 bankomate/terminale ATM (terminal përmes të cilit ju mund të tërhiqni para në valutën lokale, pas identifikimit të suksesshëm të përdoruesit që bën futjen e PIN-it).

   Kurseni kohë. Në vend të humbjes së panevojshme të kohës suaj në këmbimore, ju thjesht mund të tërhiqni para në valutën vendase në çdo bankomat.

   Paguaj faturën në restorante dhe dyqane përmes pajisjeve apo terminaleve elektronike të pikës së shitjes – POS, thjesht duke dorëzuar kartelën tuaj dhe duke shtypur kodin tuaj PIN (Numrin Personal Identifikues – PIN – të cilin ju do ta merrni në momentin kur pajiseni me kartelë, dhe i cili përbëhet nga katër shifra që ju duhet të shtypni në terminalet elektronike POS, për qëllime të identifikimit të përdoruesit). Ju do të jeni në gjendje të paguani shpejt, lehtë, rehat dhe sigurt, duke përdorur kartelën tuaj Visa.

   Një përparësi e shtuar e kartelës VISA Classic Business – Deferred Debit është aftësia për të bërë blerje online, rezervime të hotelit në internet apo edhe blerje nëpërmjet shitësve online. Ju nuk do të keni më kokëçarje me të holla kur planifikoni udhëtimet tuaja jashtë vendit. Udhëtoni me shumë pak para të gatshme sepse keni qasje në paratë tuaja kudo dhe në çdo kohë.

   Në rast të vjedhjes ose humbjes së kartelës – mos u bëni merak! Krejt çka duhet të ndërmerrni është që ta lajmëroni rastin në qendrën tonë të thirrjeve në +381 (0) 38 620620 dhe 0800 50 000 e cila punon 24 orë në ditë. Kartela do të bllokohet automatikisht dhe përdorimi i saj do të pamundësohet. Nëse ju i bindeni rregullave të zbatueshme në këto raste, ju nuk do të keni asnjë humbje financiare. Për këtë arsye, kartela Visa është shumë më e sigurt se sa paratë e gatshme.

   Mos u brengosni për shumëllojshmërinë e valutave (konvertimi, kursi i këmbimit). Pa marrë parasysh se në cilin vend ndodheni dhe pa marrë parasysh se në cilën valutë jeni duke paguar, llogaria që ju keni zgjedhur ta bashkëngjitni për kartelën tuaj do të debitohet për shumën e shpenzuar. Në rast të transaksioneve në valutën euro, llogaria juaj do të debitohet pa asnjë kosto shtesë, përveç tërheqjeve në para të gatshme nga bankomati.

  • Kushtet

   Kushti i vetëm për tu pajisur me kartelë debiti Visa Electron është të keni llogari rrjedhëse në BPB. Në rast se nuk keni llogari, shfrytëzoni ofertat e favorshme për klientë të rinj.

  • Përparësitë

   Njoftimi përmes SMS-it ngrit nivelin e sigurisë tuaj! Mbajtësit e kartelës, nëpërmjet SMS-it, pranojnë njoftimin pas çdo transaksion të bërë dhe kështu zvogëlon rrezikun gjatë përdorimit të kartelës dhe parandalon keqpërdorimin. Qasje e thjeshtë në llogarinë tuaj bankare, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, në më shumë se 250 vende të botës dhe në mbi 950.000 bankomate (terminale përmes të cilit ju mund të tërhiqni para në valutën lokale, pas identifikimit të suksesshëm të përdoruesit që bën futjen e PIN-it). Kurseni kohë. Në vend të shpenzimit të panevojshëm të kohës suaj në këmbimore, ju thjesht mund të tërhiqni para në valutën vendase në çdo bankomat.

   Paguaj faturën në restorante dhe dyqane përmes pajisjeve apo terminaleve elektronike të pikës së shitjes – POS, thjesht duke dorëzuar kartelën tuaj dhe duke shtypur kodin tuaj PIN (Numrin Personal Identifikues – PIN – të cilin ju do ta merrni në momentin kur pajiseni me kartelë, dhe i cili përbëhet nga katër shifra që ju duhet të shtypni në terminalet elektronike POS për qëllime të identifikimit të përdoruesit). Ju do të jeni në gjendje të paguani shpejt, lehtë, rehat dhe sigurt, duke përdorur kartelën tuaj Visa.

   Ju nuk do të keni më kokëçarje me të holla kur planifikoni udhëtimet tuaja jashtë vendit. Udhëtoni me shumë pak para të gatshme sepse keni qasje në paratë tuaja kudo dhe në çdo kohë.

   Në rast të vjedhjes ose humbjes së kartelës – mos u bëni merak! Krejt çka duhet të ndërmerrni është që ta lajmëroni rastin në qendrën tonë të thirrjeve në +381 (0) 38 620 620 dhe 0800 50 000, e cila punon 24 orë në ditë. Kartela do të bllokohet automatikisht dhe përdorimi i saj do të pamundësohet. Nëse ju i bindeni rregullave të zbatueshme në këto raste, ju nuk do të keni asnjë humbje financiare. Për këtë arsye, kartela Visa është shumë më e sigurt se sa të paratë e gatshme.

   Mos u brengosni për shumëllojshmërinë e valutave (konvertimi, kursi i këmbimit). Pa marrë parasysh se në cilin vend ndodheni dhe pa marrë parasysh se në cilën valutë jeni duke paguar, llogaria që ju keni zgjedhur ta bashkëngjitni për kartelën tuaj do të debitohet për shumën e shpenzuar. Në rast të transaksioneve në valutën euro, llogaria juaj do të debitohet pa asnjë kosto shtesë, përveç tërheqjeve në para të gatshme nga bankomati. Pagesat në pikat e shitjes POS te bankave tjera jashtë Kosovës janë 1.00%

  • Rregullat

   E gjitha çfarë duhet bërë është të tërhiqni formularin e aplikimit për lëshimin e kartelës në degë më të afërt të BPB-së dhe të plotësoni atë. Kartela do të jetë e gatshme për ju brenda 2 javësh!
   Menjëherë pas marrjes së kartelës, ju duhet të vendosni nënshkrimin në hapësirën e caktuar, në anën e pasme.

   Mbani të fshehtë numrin tuaj personal identifikues (PIN). Mos e mbani atë assesi së bashku me kartelën tuaj.

   Kur bën pagesa duke përdorur kartelën tuaj Visa, ju do të merrni një fletë dëshmi të cilën duhet ta nënshkruani. Mbani një kopje të fletë dëshmisë për nevojat tuaja personale. Gjithmonë kontrolloni shumën dhe valutën në fletë dëshmi para nënshkrimit të saj!

   Pasi të keni përdorur kartelën tuaj në bankomat, mos harroni ta tërhiqni atë, në të kundërtën ajo do të tërhiqet brenda nga bankomati për arsye sigurie.

   Mos e mbani kartelën tuaj në afërsi të burimeve të rrezatimit elektromagnetik (baterive, telefonave celular, radiatorëve). Informacioni elektronik në shtresën magnetike të kartelës mund të fshihet ose të dëmtohet, duke rezultuar në dështim teknik të kartelës.

   Para se të udhëtoni jashtë vendit, ju lutemi shikoni bilancin e llogarisë tuaj!

   Nëse keni humbur kartelën tuaj ose nëse ajo u është vjedhur, ju lutemi të njoftoni BPB-në duke telefonuar në numrin: + 381 (0) 38 620 620 dhe 0800 50 000, i cili është në shërbimin tuaj 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Kartela do të bllokohet në atë çast dhe do të ndalohet nga përdorimi i mëtejshëm.
   Në rast të ndryshimeve të të dhënave tuaja personale, çdo dëmtimi ose dështimi teknik të kartelës, ose në rast se ju harroni numrin personal identifikues (PIN), ju lutemi njoftoni stafin e degës së BPB-së në përputhje me rrethanat.

   Pronari ose kartela kryesore është lëshuar në bazë të një llogarie rrjedhëse, në valutën Euro. Nëse ju dëshironi, ne gjithashtu mund të lëshojmë kartela Visa shtesë, për të afërmit tuaj ose për çdo person që ju dëshironi ta autorizoni.

  • Kushtet

   Kushti i vetëm për tu pajisur me kartelë debiti Visa Electron është të keni llogari rrjedhëse në BPB. Në rast se nuk keni llogari, shfrytëzoni ofertat e favorshme për klientë të rinj.

  • Përparësitë

   Njoftimi përmes SMS-it ngrit nivelin e sigurisë tuaj! Mbajtësit e kartelës, nëpërmjet SMS-it, pranojnë njoftimin pas çdo transaksion të bërë dhe kështu zvogëlon rrezikun gjatë përdorimit të kartelës dhe parandalon keqpërdorimin. Qasje e thjeshtë në llogarinë tuaj bankare, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, në më shumë se 250 vende të botës dhe në mbi 950.000 bankomate (terminale përmes të cilit ju mund të tërhiqni para në valutën lokale, pas identifikimit të suksesshëm të përdoruesit që bën futjen e PIN-it). Kurseni kohë. Në vend të shpenzimit të panevojshëm të kohës suaj në këmbimore, ju thjesht mund të tërhiqni para në valutën vendase në çdo bankomat.

   Paguaj faturën në restorante dhe dyqane përmes pajisjeve apo terminaleve elektronike të pikës së shitjes – POS, thjesht duke dorëzuar kartelën tuaj dhe duke shtypur kodin tuaj PIN (Numrin Personal Identifikues – PIN – të cilin ju do ta merrni në momentin kur pajiseni me kartelë, dhe i cili përbëhet nga katër shifra që ju duhet të shtypni në terminalet elektronike POS për qëllime të identifikimit të përdoruesit). Ju do të jeni në gjendje të paguani shpejt, lehtë, rehat dhe sigurt, duke përdorur kartelën tuaj Visa.

   Ju nuk do të keni më kokëçarje me të holla kur planifikoni udhëtimet tuaja jashtë vendit. Udhëtoni me shumë pak para të gatshme sepse keni qasje në paratë tuaja kudo dhe në çdo kohë.

   Në rast të vjedhjes ose humbjes së kartelës – mos u bëni merak! Krejt çka duhet të ndërmerrni është që ta lajmëroni rastin në qendrën tonë të thirrjeve në +381 (0) 38 620 620 dhe 0800 50 000, e cila punon 24 orë në ditë. Kartela do të bllokohet automatikisht dhe përdorimi i saj do të pamundësohet. Nëse ju i bindeni rregullave të zbatueshme në këto raste, ju nuk do të keni asnjë humbje financiare. Për këtë arsye, kartela Visa është shumë më e sigurt se sa të paratë e gatshme.

   Mos u brengosni për shumëllojshmërinë e valutave (konvertimi, kursi i këmbimit). Pa marrë parasysh se në cilin vend ndodheni dhe pa marrë parasysh se në cilën valutë jeni duke paguar, llogaria që ju keni zgjedhur ta bashkëngjitni për kartelën tuaj do të debitohet për shumën e shpenzuar. Në rast të transaksioneve në valutën euro, llogaria juaj do të debitohet pa asnjë kosto shtesë, përveç tërheqjeve në para të gatshme nga bankomati. Pagesat në pikat e shitjes POS te bankave tjera jashtë Kosovës janë 1.00%

  • Rregullat

   E gjitha çfarë duhet bërë është të tërhiqni formularin e aplikimit për lëshimin e kartelës në degë më të afërt të BPB-së dhe të plotësoni atë. Kartela do të jetë e gatshme për ju brenda 2 javësh!
   Menjëherë pas marrjes së kartelës, ju duhet të vendosni nënshkrimin në hapësirën e caktuar, në anën e pasme.

   Mbani të fshehtë numrin tuaj personal identifikues (PIN). Mos e mbani atë assesi së bashku me kartelën tuaj.

   Kur bën pagesa duke përdorur kartelën tuaj Visa, ju do të merrni një fletë dëshmi të cilën duhet ta nënshkruani. Mbani një kopje të fletë dëshmisë për nevojat tuaja personale. Gjithmonë kontrolloni shumën dhe valutën në fletë dëshmi para nënshkrimit të saj!

   Pasi të keni përdorur kartelën tuaj në bankomat, mos harroni ta tërhiqni atë, në të kundërtën ajo do të tërhiqet brenda nga bankomati për arsye sigurie.

   Mos e mbani kartelën tuaj në afërsi të burimeve të rrezatimit elektromagnetik (baterive, telefonave celular, radiatorëve). Informacioni elektronik në shtresën magnetike të kartelës mund të fshihet ose të dëmtohet, duke rezultuar në dështim teknik të kartelës.

   Para se të udhëtoni jashtë vendit, ju lutemi shikoni bilancin e llogarisë tuaj!

   Nëse keni humbur kartelën tuaj ose nëse ajo u është vjedhur, ju lutemi të njoftoni BPB-në duke telefonuar në numrin: + 381 (0) 38 620 620 dhe 0800 50 000, i cili është në shërbimin tuaj 24 orë në ditë, 7 ditë në javë. Kartela do të bllokohet në atë çast dhe do të ndalohet nga përdorimi i mëtejshëm.
   Në rast të ndryshimeve të të dhënave tuaja personale, çdo dëmtimi ose dështimi teknik të kartelës, ose në rast se ju harroni numrin personal identifikues (PIN), ju lutemi njoftoni stafin e degës së BPB-së në përputhje me rrethanat.

   Pronari ose kartela kryesore është lëshuar në bazë të një llogarie rrjedhëse, në valutën Euro. Nëse ju dëshironi, ne gjithashtu mund të lëshojmë kartela Visa shtesë, për të afërmit tuaj ose për çdo person që ju dëshironi ta autorizoni.