BPB vendoset ne zyrën e re qendrore

BPB ka inauguruar zyrën e re qendrore

Ndërtesa e re, e ndërtuar posaçërisht për zyra, ofron një mjedis pune të rehatshëm, ka qasje të lehtë dhe ka parking të mjaftueshëm.

Duke filluar nga e hëna, 13 Maj 2019, adresa jonë e re është:

UKSHIN HOTI, NR. 128, PRISHTINË.

Ju mirëpresim në zyrat tona të reja.