BPB përkrah koncertin e shkollës së muzikës Amadeus.

Me rastin e festave të fundvitit shkolla e muzikës Amadeus ka organizuar një koncert me të gjithë nxënësit e shkollës së saj. Në këtë koncert, mysafir kanë qenë shokët tonë nga “SOS – Fshati”, shoqata “Autizmi flet” dhe shoqata “Down Syndrome Kosova”