BPB organizon koktej fundviti për klientët e korporatës

Sikurse në vitet e kaluara, edhe këtë vit BPB ftoi klientët e korporatave në një koktej të fundvitit, ku menaxhmnenti ekzekutiv i BPB-së pati rast të takohej me perfaqësues të disa prej kompanive më të mëdha në vend.

Së bashku kaluam një mbrëmje të këndshme me pije dhe ushqim të mirë, përderisa diskutonim për sukseset e përbashkëta.

BPB poashtu shfrytëzoj rastin që të falenderoj klientët për marrëdhenie të shkëlqyeshme të deritanishme duke shpresuar që ky bashkëpunim të vazhdoj edhe në të ardhmen.

Gezuar festat!