BPB lanson platformat e reja të Ebanking dhe Mobile Banking

Ju njoftojmë që BPB ka lansuar platformat e reja të Ebanking dhe Mobile Banking. Platformat e reja ofrojnë edhe më shumë mundësi për të bërë transaksione pa pas nevojë të vizitoni njërën nga degët tona.

Për të shkarkuar aplikacionin e ri të Mbanking, ju lutem kërkoni BPB Mbanking ne GooglePlaystore apo Applestore, varësisht nga modeli i telefonit që keni. Për të kuptuar se si duhet të aktivizohet platforma e re, ju lutem klikoni në linkun më poshtë.

https://bit.ly/2NZX6J7