BPB lanson kreditë për efiçiencë të energjisë!

BPB me kredinë efiçiente do të mbështes familjen tuaj në uljen e qëndrueshme të shpenzimeve të energjisë përmes:

 • Dyerve / Dritareve me xhama të dyfishtë
 • Përdorimit të paneleve diellore
 • Ngrohjes qëndrore
 • Ndriçimit efiçient
 • Pajisjeve elektroshtëpiake efiçiente
 • Përdorimit të burimeve të rinovueshme të energjisë në banese/shtëpi
 • Kontrollit dhe mirëmenaxhimit të energjisë

Duke ulur konsumin e energjisë, jetoni me mire dhe mbroni mjedisin:

 • Zvogëloni shpenzimet tuaja mujore
 • Siguroni kushte më të shëndetshme jetese në shtëpitë tuaja
 • Arrini komoditet dhe kushte më të mira jetese në ambientin ku jetoni
 • Ruani mjedisin
 • Kontribuoni në zhvillimin e vendit tonë.

BPB iu ofron klientëve të vet:

 • Mbështetje këshilluese
 • Vlerësimi i masave potenciale EE dhe hartimi i zgjidhjeve EE të preferueshme

Për informata shtesë, ju lutem drejtohuni tek zyrtari për marrëdhënie me klientë në degën më të afërt të BPB-së.