Banka për Biznes me ofertë speciale për blerje të banesës

BPB e zgjedhur si banka më e mirë e vitit 2019  ka lansuar ofertën  për blerje të banesës në vlerë deri 50,000 euro, pa hipotekë.

Klientëve të bankës me të ardhura të rregullta mujore, i duhen vetëm 24 orë që të marrin përgjigje për të vazhduar më tutje me procedurat e blerjes së banesës së tyre të zgjedhur. 

Me normë preferenciale të interesit dhe maturitet deri në 180 muaj Banka për Biznes ofron njërën prej ofertave kushte shumë të volitshme në treg.

Kompanitë ndërtimorë të cilat  janë pjesë e bashkëpunimit me këtë kampanjë janë Prime Group NTP Butrinti, NPN Driloni, EuroConstruction, NTP Labi-com, Vëllezërit Asllani SHPK, Pozhegu Brothers SHPK, Vëllezërit Borovci SHPK, ART Engineering SHPK dhe Redoni SHPK.

Për më shumë informata rreth ofertës dhe caktimit të terminit për aplikim ju lutem viziton: https://www.bpbbank.com apo kontakto qendrën e thirrjeve në numrat 038 620 620 & 0800 50 000.