Agro kredi deri në 30,000, PA HIPOTEKË

BPB ofron kredi për bizneset agro deri në 30,000 euro, pa hipotekë. Oferta është e përgatitur dhe dizajnuar enkas për agro bizneset për të përmbushur nevojat e tyre në këtë fillim sezone për agrikulturën.  Klientët mund të aplikojnë online në  https://www.bpbbank.com/apliko-per-kredi/  apo të vizitojnë njërën nga degët e BPB-së.

Bizneset që aplikojnë për këtë oferte duhet të jenë të regjistruar në ARBK apo të kenë Numër Identifikues të Fermerit (NIF).

Në kuadër të kësaj kampanje të gjitha agro bizneset të cilët kualifikohen për këtë ofertë përfitojnë :

  • Kredi deri në 30,000 €
  • Pa hipotekë
  • Grace periudhë deri në 12 muaj
  • Këshilltar personal

Për të aplikuar online për këtë kredi