Afatizoni dhe bashkohuni në garën për shpërblime nga BPB

Bëhuni pjesë e kampanjës së re të Bankës për Biznes duke afatizuar mjetet tuaja për 5 vjet, për të përfituar nga normat atraktive të interesit.

Me normë progresive të interesit me BPB ju siguroni një investim të qëndrueshëm.

Duke afatizuar në BPB, ju automatikisht kualifikoheni për të fituar njërin nga tre shpërblimet:

  • 1 x Laptop MacBook Pro
  • 1 x Iphone 14 Pro Max
  • 1 x Ipad Pro

Përzgjedhja e fituesëve do të bëhet në mënyrë rastësore.

Kampanja vlen për personat fizik, bizneset dhe diasporën.

Na vizitoni në njërën nga degët më të afërta të Bankës, apo kontaktoni në numrin 038 620 620

 

#BankaeVenditTënd #bankaekursimeve