Afatizo, nisja sot!

𝗡𝗶𝘀𝗷𝗮 𝘀𝗼𝘁!

Afatizo çfarëdo shume të parave tuaja për një vit dhe përfito interes prej 𝟮.𝟯% me ofertën e fundit nga Banka e Vendit.

Siguroni të ardhmen tuaj financiare!

Kampanja vlen për personat fizik, bizneset dhe diasporën.

Na vizitoni në njërën nga degët më të afërta të Bankës, apo kontaktoni në numrin 038 620 620.

#BankaeVenditTënd #bankaekursimeve