30 MIJË EURO, PA HIPOTEKË PËR PUNONJËSIT E SEKTORIT PRIVAT

Një super ofertë nga Banka e Vendit vjen edhe për punonjësit e sektorit privat.

BPB me ofertën e fundit për kredi, ju mundëson të gjithë punonjësve të sektorit privat të marrin kredi deri në 30 mijë euro, pa hipotekë.

Këtë kredi, mund ta merrni me maturitet deri në 120 muaj, normë të interesit 6.5%, normë efektive të interesit 6.8% dhe shpenzime administrative 0,5%.

 

Ju mund të aplikoni online në faqen tonë apo në degën më të afërt.

Oferta vlen deri më 31 mars, 2022.

Për më shumë detaje, vizitoni njërën nga degët tona, apo na kontaktoni në 0800 50000.