Credit Cards

Kartelat

BPB ju ofron kartelat VISA* të pranuara ndërkombëtarisht. Përmes këtyre kartelave ju mund të bëni tërheqje në çdo bankomat dhe të kryeni pagesa në POS, 24/7 brenda dhe jashtë vendit.

*Shumë shpejtë me kartela të reja!

Apliko për Kredi

Kalkulatori i kredisë

Kalkulatori paraqet shuma të përaferta. Drejtohuni ne degën më të afërt për të aplikuar apo na kontaktoni në 038 620 620 për më shumë detaje.
 • A e dini se ?

  IBAN-i i BPB-së është XK05 dhe numri I xh.ll. së klientit (shembull: XK051300000000000000)

 • A e dini se ?

  SWIFT kodi i BPB-së është: BPBXXKPRXXX

 • A e dini se ?

  Duke derguar SMS në numër 50000 me tekst numri i telefonit hapësire shuma e mbushjes (shembull: 044xxxxxx 5 ose 045xxxxxx 5 (për mbushje 5€).

KREDI PRANVERORE PËR BIZNESIN TUAJ
KREDI

Shuma - €

Norma vjetore e interesit - %

Afati i kredisë në vite

Paguhet në anuitete mujore

Pagesa mujore: 0.00€

Total Pagesa: 0.00€

Total Interesi: 0.00€

Kurset e këmbimit

 • Shitje
 • F 1.0532
 • $ 0.9327
 • £ 1.2204
 • Blerje
 • F 1.0119
 • $ 0.8961
 • £ 1.1609

Degët dhe Bankomatët

Gjeni degën dhe bankomatin më të afërt përmes hartës interaktive