e-banking Open Responsive Menu

Banka e vendit tënd

BPB është bankë komerciale vendore e licencuar dhe e pranishme në tregun bankar të Kosovës që nga viti 2001. Që nga atëherë jemi në rritje të vazhdueshme, zhvillim dhe mbështetje të klientelës. Fleksibiliteti, afërsia dhe kujdesi ndaj klientëve e bëjnë BPB-në të veçohet.

Na vizitoni në njërën nga 26 njësitë tona nëpër tërë Kosovën, ku do t’ju shërben ndonjëri nga 280 punonjësit tanë të cilët do të bëjnë të pamundurën të gjejnë zgjidhje të duhur për ju.

Kurset e këmbimit

  • F (CHF)
  • 0.9338
  • $(USD)
  • 0.9211
  • £ (GBP)
  • 1.1559

Degët dhe Bankomatët

Gjeni degën dhe bankomatin më të afërt përmes hartës interaktive

Pronat në shitje

Informohuni për pronat e fundit të shpallura në shitje

Llogaritë

titulli i fotos

Hap llogari në BPB dhe shfrytëzo shërbimet bankare kudo!

 

Llogaritë bankare janë llogari të cilat mundësojnë ruajtjen e mjeteve për qasje më të lehtë, kursime, dhe depozitime.

BPB ofron llogari rrjedhëse dhe të kursimit për individë dhe fëmijë, ndërmarrje të vogla dhe të mesme, dhe korporata.

Kreditë

Keni nevojë për mbështetje financimi për realizimin e planeve tuaja?
BPB ofron kredi të ndryshme të punuara enkas për plotësimin e nevojave të klientëve individual, ndërmarrje të vogla dhe të mesme, dhe korporata.

Foto e kredive

Kartelat

BPB ju ofron kartelat VISA* të pranuara ndërkombëtarisht. Përmes këtyre kartelave ju mund të bëni tërheqje në çdo bankomat dhe të kryeni pagesa në POS, 24/7 brenda dhe jashtë vendit.

*Shumë shpejtë me kartela të reja!

Foto e kartelave