Kursi i valutës

 • $ (USD) 0.8013
 • F (CHF) 0.8318
 • £ (GPB) 1.2627

Degët dhe Bankomatët

Banka për Biznes operon rrjetin prej 27 degëve dhe nëndegëve të vendosura në vende të ndryshme në Kosovë.

DEGËT +

Lajme

 • N&eu28

  Njoftim - ndryshim i çmimorës

  Përmes këtij njoftimi, Banka për Biznes njofton klientët e vet lidhur me vendimin për ndryshimin e çmimorës. Çmimet aktuale do të jenë të aplikueshme deri me...

  më shumë
 • N&eu3

  Banka për Biznes dhe IFC nënshkruajnë kontratë bashkëpunimi

  BpB dhe IFC, anëtare e grupit të Bankës Botërore janë duke bashkëpunuar në ngritjen e efiçiencës së energjisë së kompanive të vogla dhe shtëpive...

  më shumë
 • Gush27

  NJOFTIM - RILOKIMI I DEGËS SË MALISHEVËS

  Përmes këtij njoftimi, Banka për Biznes njofton të gjithë klientët lidhur me rilokimin e degës së saj në Malishevë. Dega e BpB-së në Malishevë, tash...

  më shumë
 • Korr3

  Banka për Biznes sponzor i artë në Streetball Kosova

  Kampionati i 15. jubilar Streetball Kosova 2014 veçse ka filluar! Banka për Biznes, si sponsor i artë, do të jetë prezente në te gjitha ndeshjet, e gatshme t’iu përgjigjet...

  më shumë
 • Maj21

  Banka për Biznes në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës,Rinisë dhe Sportit, IRD-së dhe SSF-së dhuron topa për femijë në Kosovë

  Banka për Biznes në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, IRD-ja dhe SSF-ja kanë filluar me shpërndarjen e 22,800 topave të cilësisë së...

  më shumë