Njoftim për pakot bankare

Klientë të nderuar, ju njoftojmë se pakot e shërbimeve bankare në momentin e skadimit do të konvertohen në produkte/shërbime individuale, dhe për të njëjtat do të aplikohen tarifat bazuar në cmimoren në fuqi. Për informata më të detajuara, ju lutem të vizitoni degën më të afërt të BPB-së.

Falemnderit për mirëkuptim,

BPB