Credit Cards

Kartelat

BPB ju ofron kartelat VISA* të pranuara ndërkombëtarisht. Përmes këtyre kartelave ju mund të bëni tërheqje në çdo bankomat dhe të kryeni pagesa në POS, 24/7 brenda dhe jashtë vendit.

*Shumë shpejtë me kartela të reja!

Kalkulatori i kredisë

Kalkulatori paraqet shuma të përaferta. Drejtohuni ne degën më të afërt për të aplikuar apo na kontaktoni në 038 620 620 për më shumë detaje.

 • A e dini se ?

  IBAN-i i BPB-së është XK05 dhe numri I xh.ll. së klientit (shembull: XK051300000000000000)

 • A e dini se ?

  SWIFT kodi i BPB-së është: BPBXXKPR

 • A e dini se ?

  Duke derguar SMS në numër 50000 me tekst numri i telefonit hapësire shuma e mbushjes (shembull: 044xxxxxx 5 ose 045xxxxxx 5 (për mbushje 5€).

Kredi pranverore për biznesin tuaj
Kredi

Shuma - €

Norma vjetore e interesit - %

Afati i kredisë në vite

Paguhet në anuitete mujore

Pagesa mujore: 0.00€

Total Pagesa": 0.00€

Total Interesi: 0.00€

Kurset e këmbimit

 • F 0.8826
 • $ 0.8774
 • £1.1377

Degët dhe Bankomatët

Gjeni degën dhe bankomatin më të afërt përmes hartës interaktive